Frokost på scenen hvor kok og madudvikler Anika Karlsen Thor byder eksperter og politikere på frokost og en snak om klimavenlige fødevarer til inspiration og eftertanke, som man kan bruge derhjemme i køkkenet eller i firmaets kantine. Anika Karlsen Thor, der til dagligt hører til Løgumkloster Højskole, har udgivet kogebogen "Klimakøkken".
En række temaer vil blive bragt på bordet. Medarrangør af eventet CropLife Danmark (tidl. Dansk Planteværn) vil gøre os klogere på, hvordan man kan gøre afgrøder mere modstandsdygtige overfor klimaforandringer eller sygdomme, så færre afgrøder går til spilde og flere kommer videre i fødevareprocessen. I EU er der aktuelt forhandlinger om at gøre flere teknologier tilgængelige i Europa. Rikke Ramm Eberlein fra Lidl vil gøre os klogere på relationen mellem sundhed og mad samt give os inspiration på baggrund at konceptet ”En bid af Danmark”, som bakker op om danske madproducenter.
Deltagere:
- Anika Karlsen Thor, Kok og Madudvikler, Løgumkloster Højskole
- Rasmus Prehn, adm. direktør i Økologisk Landsforening, tidl. MF for Socialdemokratiet og forfatter, Økologisk Landsforening
- Robert Racz, BASF, Bestyrelsesformand, CropLife Danmark
- Rikke Ramm Eberlein, Senior Consultant, CSR, Lidl
- Per Ørum, CEO, ESG365, Moderator
Sted: Scenen for samfundsansvar, F18
Tid: 13. juni kl. 12.00 - 12.45